29 augustus 2014

Stampin'Club September #1

-Formaat kaartje 9,5 x 9,5 cm-
Hee hallo en goedemorgen! Het einde van de maand is bijna in zicht en dus tijd voor een nieuwe vers van de pers Stampin'Club en Stampin'Club Cards Only. (Deze valt in de loop van volgende week bij de leden op de mat.) Ik heb deze maand gekozen voor de leuke Flamingo Lingo stempelset die je onwijs goed kunt combineren met het vrolijke en zomers aandoende In Color 2013-2015 DSP. Want hee, na deze natte maand kunnen we wel een goede nazomer gebruiken toch?

Het mooie van de Flamingo Lingo stempelset is dat er van elke verkochte set € 2,25 word gedoneerd door Stampin'UP! aan het Ronald Mc Donald Huis, dus je steunt meteen een goed doel!

Ik heb een kaartje gemaakt van Whisper White Cardstock in de maat 9,5 x 9,5 cm en daarop de Flamingo met Strawberry Slush gestempeld verder heb ik gebruik gemaakt van diverse ponsjes en natuurlijk wat bling.

De Stampin'Club Cards Only voor September is reeds uitverkocht maar je kunt je nu al opgegeven voor de maand Oktober. Ook voor de Stampin'Club kun je je op elk gewenst opgeven. Interesse? Mail dan naar inge.groot@hotmail.com

Allemaal een fijne en zonnige dag gewenst!
Inge

1 opmerking:

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.