31 december 2014

Stampin'UP! Artisan Bloghop


Een hele goede avond! Nog maar twee uurtjes en dan begint het nieuwe jaar, dit is dus de allerlaatste Artisan Bloghop van 2014 en daarom ietsjes eerder als dat jullie zijn gewend. Vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze week staan mijn post in het teken van de Mini Treat Bag Thinlits Dies in combinatie met de Hey, Valentine stempelset. (Al deze producten zijn vanaf 6 januari as. verkrijgbaar!)

De Mini Treat Bag Thinlits Dies set is voor mij één van de toppers uit de Lente/Zomer catalogus. In de set zit alles om een leuk cadeau zakje te maken met teksten, figuurtjes en banners. Je kunt een plat zakje maken maar met een kleine extra handeling word het een dimensionaal zakje welke je neer kunt zetten en waar net wat meer in past qua cadeau. Ik heb het zakje uit Kraft cardstock gestanst, dat is net even wat steviger. Alle figuurtjes erbij zijn uitgestanst met de bijbehorende thinlits. Het touw is Painted Blooms Cotton Twine (wit) en word bij elkaar gehouden door een Mini Metallic Clothespin (zilverkleurig)


De visjes komen uit de Hey, Valentine stempelset. Zoals de naam doet vermoeden is het een valentijnsset maar ook onwijs leuk te gebruiken het hele jaar door! Met de Paper Snips knip ik vaak teksten van de figuurtjes weg zodat je veel meer mogelijkheden hebt met de betreffende stempel. De visjes zijn gekleurd met Blendabilities en tuuuurlijk mochten wiebeloogjes niet ontbreken!


Voor mijn volgende projectje heb ik het zakje gestanst uit Real Red Cardstock en Stacked With Love DSP Stack. UIt de voorkant heb ik een banner gestanst en daarachter een stukje Window Sheet geplakt. Ster, tekst en banner zitten allemaal bij de  Mini Treat Bag Thinlits Dies. Het vogeltje (cute!) komt uit de Hey, Valentine stempelset en heb ik gestempeld met Calypso Coral. Hartje is ingekleurd met Blendabilities.


In het zakje is een kaartje geschoven, met daarop een tekst en banner uitgestanst.

Nu mag ik jullie doorsturen naar mijn inspirerende teamie.....Kaitlyn Zumbach, enjoy!


Ik wens jullie allemaal een leuke bloghop, veel plezier en HAPPY NEW YEAR!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

12 opmerkingen:

 1. De zakjes zijn fantastisch! Wat een geweldige producten komen er aan, aaaah!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige dingen heb je weer gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat superleuk allemaal en weer zo mooi en origineel gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, een hoog hebben gehalte die zakjes die.,..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great ideas for using these framelits dies Inge! Happy new year! Vicky x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk allemaal Inge! Voor jou ook de allerbeste wensen voor 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Te gaaf voor woorden! Die zakjes zijn super geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Great coloring in on the fishies! Super cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I just love all the details on these projects Inge. I just love that image banner on your brown bag and those strips. The cut out stars are awesome.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.