Stampin' Up! BestellenStampin' Up producten worden alleen verkocht via onafhankelijke Stampin'Up demonstratrice's en deze worden kort gezegd demonstratrice's genoemd. Ik ben een demo en wil je graag helpen om Stampin'Up produkten te bestellen en te zorgen dat ze netjes verzorgd bij jou worden afgeleverd.
Er zijn verschillende manieren om te bestellen.

1 Je kunt online via de SU winkel bestellen, alles word dan netjes voor je bij elkaar geraapt en direct vanuit Stampin' Up bij jou thuis bezorgd. Hiervoor bedragen de verzendkosten € 5,95
Klik HIER voor online winkelen. (Creditcard noodzakelijk)

2 Je kunt via de mail een bestelling bij mij doen, zeker als je bijvoorbeeld alleen een stempelset, embossingfolder etc. wilt bestellen scheelt dat aanzienlijk in de verzendkosten. Ik doe regelmatig een verzamelbestelling, je kunt je bestelling dan voor de genoemde datum bij mij doen (inge.groot@hotmail.com) en ik zorg dat alles netjes verzorgd naar jou word toegestuurd (met verrekening van de aangepaste verzendkosten.)

3. Je host een party/workshop. Oftewel je nodigt een groepje vriendinnen, collega's, buurvrouwen etc uit en naar gelang de ervaringen met stempelen door het gezelschap zal ik een passende party/workshop verzorgen bij jou of bij mij thuis net wat jij wilt. Na afloop kan iedereen een bestelling plaatsten, ik zorg dan voor verwerking en aflevering. Let op! Aan het hosten van een party workshop kan een aanzienlijk voordeel worden verdiend door de gastvrouw. 


Wil je liever geen party/workshop verzorgen maar wel een verzamel order met vriendinnen, collega's etc. plaatsen? Ook dan kom je in aanmerking voor deze zelfde kortingen mocht je een order hebben van €200 of meer.

Betalen gebeurt vooraf en kan geschieden via:
-Overschrijving Bankrekening
-Via Pay Pal, daar Pay Pal hiervoor helaas kosten berekend worden deze doorberekend aan jou.
-Contant

Mail voor de mogelijkheden of bestellen naar:
inge.groot@hotmail.com

Geen opmerkingen: